European Young Feminists – labai naudingas ir informatyvus puslapis, kuriame jaunosios Europos feministės rašo įvairiomis su moters teisėmis susijusiomis temomis. Puslapyje galima rasti straipsnių parašytų aktualiomis temomis: moterų išnaudojimas darbe, prekyba moterimis, moterų pabėgėlių situacija, moterų ir vyrų lygybė sporte, moterys muzikiniame pasaulyje, viena iš labiausiai aprašomų temų yra smurtas prieš moteris ir kova su juo.

Straipsniai rašomi apie moterų padėtį įvairiausiuose Europos šalyse : Anglijoje, Latvijoje,Lenkijoje, Austrijoje, Kroatijoje, Italijoje , Vokietijoje ir kitose. Straipsnių autorės atskleidžia aktualiausias jų šalies problemas. Labai džiugu , kad turime ir lietuvę autorę – Mariją Kuosaitę, kuri rašė apie moterų kelią į sporto aukštumas, tikimasi, kad ateityje jos straipsnių bus ir daugiau.. Tokia temų ir šalių apie kurias rašoma įvairovė leidžia susipažinti su moterų teisių ir feminizmo vystymusi kitose šalyse. Taip pat galime palyginti padėtį Lietuvoje ir kitose šalyse.

Galime tik pasidžiaugti, kad kuo daugiau žmonių, ypač jaunimas , vis labiau domisi feminizmu ir moterų teisėmis. Lyginant su feminizmo judėjimais anksčiau, kada moterys turėjo kur kas mažiau galimybių reikštis, toks internetinis puslapis yra puikus feminizmo augimo ir vystymosi pavyzdys.

Nuorodą į puslapį ir Marijos Kuosaitės straipsnį : http://www.europeanyoungfeminists.eu/2015/12/20/can-gender-equality-be-achieved-within-sports/